Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Copyright: Christer Foghagen, 2013


under stjärnor





hjärta

hastiga

blickar

glansiga

het

mättar detta

ögonblick




Fri vers av Christer Foghagen VIP
Läst 274 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-12-21 23:18



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Koncis men ändå händelserik och målande. Skickligt!
2013-12-22

  Angel of love
Väldigt fin.
2013-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Christer Foghagen
Christer Foghagen VIP