Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

4:e Advent!

4:e Advent alla ljusen vi tänt

Låter oss smaka av god jula kaka

 

Stämningsfull känsla Samlar in värmen

2 dagar kvar till Jul så fröjdefullt och fint

 

Sen mot det nya året vi sakta vandra

Med förnyad värme mot varandra




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 559 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2013-12-22 12:07



Bookmark and Share


  Junia VIP
fint! :) skönt!
God jul!
2013-12-23

  Carina Bendix
Jättefint skrivet! En värmande dikt såhär i vintermörkret. :)
2013-12-23

  Rise Little One
En varm text som skapar fin stämning inför Julen...
2013-12-22

    ej medlem längre
Fint skrivet Lars, ja nästa år tar vi nya tag med att möta varandra med kärlek och respekt!:)
2013-12-22

  Fem hjärtan VIP
Du sprider julvärme med din fina dikt!
2013-12-22

  Angel of love
Julig och varm, jätte fint!

2013-12-22

  Ingrid Trolle
Tack för de vackra orden!
och stämningen du skapar.
Önskar dig ett framgångsrikt
Gott Nytt År
2013-12-22

    ej medlem längre
Fint skrivet om högtiden som nalkas
2013-12-22

  ResenärGenomLivet VIP
Så fint...gillar slutet mycket...God Jul och Gott Nytt Åt önskar jag dej...
2013-12-22

  Mona J.
Jättefin! Du skriver med så fin värme :)
2013-12-22

  louisegirl

Väldigt fint skrivit!
2013-12-22

  mysing
varm och fin..
2013-12-22

    ej medlem längre
Så fin Lars!
2013-12-22

  Ewa-Britt Nilson VIP
Ja nu är vi strax
där hos Vännen
så kär och jag
hoppas Dina
steg bara
gott bär!
2013-12-22

  Lynx63 VIP
Toppen, gillar.
God Jul =)
2013-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin