Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett rött hjärta

 

 

En ängel gick genom rummet

i sin traditionella vita klädnad.

Men en sak var ovanligt

med min ängel,

den hade ett rött hjärta

som lyste genom det vita.

 

Den korta stund som jag såg

denna ängel

kände jag en enorm kärlek.

Den fyllde hela rummet

den stund när ängeln gästade mig.

 

Ängeln med sitt röda hjärta 

gjorde mig till en ny människa.

Borta var alla tankar på hat

och onda tankar.

 

Varför kan inte en sådan ängel

kunna visa sig på himmelen 

över hela vår värld.

 

Förvandla alla människor

som ängeln förvandlade mig.




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 264 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-12-22 22:50



Bookmark and Share


  agneta pichler
kanske var du ämnad för den vackra ängeln

kanske kommer ängeln visa sig för alla som bara önskar..
2013-12-23

  Bo Himmelsbåge
En vacker tanke o önskan i Juletid!
2013-12-23

    ej medlem längre
Nog skulle det behövas att förvandla världen, och få bort ondskan.
Det är väl inte alla som vill, och då kan det inte ske kanske.
2013-12-23

    ej medlem längre
Vackert skrivet, det var väl kärleksängeln. Den visar sig allt ibland och sprider goda tankar och värme:)
2013-12-22
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP