Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En stjärnas glans

 

 

En stjärna lysa över Juda land

leder ett folk 

till makt och storhet.

 

Än idag strida samma folk

över Juda land.

Som andra kallar Västbanken

och säger att här får ni inte bygga.

 

Ett folk 

som överlevt Auschwitz

Treblinka och Buchenwald.

Behöver sin stjärna 

över Juda land.

 




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 134 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-12-22 23:59



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ja, en stjärna av hopp...
2013-12-24

  agneta pichler


så sant

men varför var o judarna så hatade?
2013-12-23

    ej medlem längre
Så sant. Fint skrivet.
2013-12-23
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP