Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina skimrande ögon!

Natten var så klar

Drömmen var så tydlig

 

Dina skimrande ögon

mot mig log

 

Din kropp bjöd in mig

till trånande dans och härlig lek

 

Viskandes mjukt sa du

– Jag vill ha dig




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 325 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-12-23 13:58



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Mycket bra!
2013-12-27

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Underbar dröm...
2013-12-24

  ResenärGenomLivet VIP
En varm och skön dröm...
2013-12-24

  Carina Bendix
Vad fint! :)
2013-12-23

  bumerang
Underbart vakna med en sån dröm.

2013-12-23

  Fem hjärtan VIP
Vilken härlig dröm!
2013-12-23

    ej medlem längre
Så fin Lars!
2013-12-23

  louisegirl
Härlig dröm!
Kärleksfullt och fint!
2013-12-23

  Angel of love
Ljuvligt.. Sån drömmar är fantastiska :)
2013-12-23

    Elisabeth Nilsson VIP
Vacker sensuell kärleksdikt!
2013-12-23
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin