Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min minsta lilla bror


LITEN BROR PÅ LIVETS SKUGGSIDA

Bottenfrusen

vilse i världen

stapplar du

darrande fram

på Livets

skuggiga sida


Ryggsäcken

väger tung

på utnött

mager lekamen

där krafterna

sinat


Besegrad

av misslyckanden

barn i saknad

ohelig allians av

droger och sprit

i makaber dans


Bakom trasig fasad

skymtar liten bror

på konditoribesök

med storasyster

då du drack saft

med smarrig bakelse




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 291 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-12-23 18:14



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Berörande !
2014-02-05

  Maria Sundelin VIP
Starkt
Det borde inte ske
2013-12-28

  Lars Hedlin
Känsla och inlevelse
2013-12-25

  bittemi VIP
Gripande text!
2013-12-24

    AA VIP
Fint om din bror. Berörande.
2013-12-24

    ej medlem längre
håller med föregående talare. och: bottenfrusen är ett så sjukt fint ord att beskriva en människa med. jag vet inte varför. fantastiskt.
2013-12-23

  Mona J.
När lillebror satt på konditoriet med storasyster högg det till lite, fint om din bror, dikten griper tag.
2013-12-23
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP