Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

God Jul

Tack alla vänner
på denna sida
för att Ni delger era tankar
om livet, om samhället
det berikar och inspirerar

Jag vill även önska Er alla en
God Jul
och ser fram mot ett Nytt ordrikt år




Fri vers av AA VIP
Läst 137 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-12-24 01:26



Bookmark and Share


  Carina Bendix
Tack detsamma! :)
2013-12-24

  Angela Bohlin VIP
önskar dig en fridfull jul!
2013-12-24

    ej medlem längre
Detsamma till dig!
2013-12-24

    ej medlem längre
Detsamma! God jul å gott nytt!
2013-12-24
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP