Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar...

 

Nu har vi julens goda delat

och vilar på vårt egna sätt

snart skall vi stunden prisa

när julefriden ljuder lätt


I nattens stjärnglans lyser

månen med sin elegans

och i skuggorna florerar

ljud av skrämmande nyans


Ur spelaren hörs sagans sång

vi lyss uppå budskapsorden

och vet att solidaritet är det

som styr rösterna bakom orden

 

(c) tk.

 

 




Bunden vers (Rim) av thyra
Läst 356 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2013-12-24 19:26



Bookmark and Share


  Ronny Berk
tänkvärt, ja !
2014-01-01

    ej medlem längre
bra!
2013-12-25

  RitaBrunner
Vackert skaldat!!
2013-12-25

  Lars Hedlin
Så ömt;)
2013-12-25

  Gunnel Eriksson VIP
Vacker dikt i julens tid.
2013-12-25

  Carl Mikael Fäldt
Underbart!
2013-12-24
  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra