Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Man kan avbryta vid varje streck så får dikten olika meningar. När jag skrev den så skrev jag början, sedan la jag till resten i omgångar.


Vad en blind ser i henne.

Topparna vandrar sakta över en näsa, ett lock och en läpp
Du tar form i mig
Jag må vara blind
Men jag vet mer än någon annan hur vacker du är -
När du sjunger om vågornas brus, solens ljus och barnens bus -
Utanför mitt tomma hus -
En blomma växer vid min sten
Jag hoppas att du blir sen... -




Fri vers (Fri form) av Justforthis
Läst 260 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-12-24 19:30



Bookmark and Share


  axveronika
Den blev verkligen mycket fin
2013-12-24
  > Nästa text
< Föregående

Justforthis
Justforthis