Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Borta med vågen

Barnet vadade ut i sjön
Speglad i vattnet var en vuxen man
inte för att könet spelar någon roll när man badar naken
Han letade förgäves efter något som vattnet hade stullit ifrån honom
Det var flera år sedan nu
Han hade bara inte kunnat glömma

Han visste att han aldrig skulle hitta den
Han visste att sjön egentligen var ett hav
Han visste att allt var över nu

För det var inte här hon hade drunknat




Fri vers (Fri form) av Justforthis
Läst 212 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-08-06 02:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Justforthis
Justforthis