Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Har du varit död?

död som inträffar innan död
jag hade förlorat viljan att leva
som så många andra...
men när man en gång har önskat sig in i mörkret
så är det inte lika läskigt längre
och till skillnad ifrån alla levande som stannar i ljuset
så kan vi balansera på den gråa linan
helt utan fruktan för fallet
av den enkla anledningen
att om vi faller, så är vi ju hemma igen




Fri vers (Fri form) av Justforthis
Läst 214 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-08-06 02:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Justforthis
Justforthis