Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nä, inte den här gången.


Varje varg i vardagen~

Den föraktade mästaren väckte mig till sin mardröm ifrån min ljuva verklighet.

Igenom att återinföra fruktan för förlust, bara så att han kan beskatta den med.

Man blev utmålad som det svarta fåret i en hjord på en, med alla emot en.

Inte konstigt att vargskinnet ser så bedårande ut, de är ju inte varge dag en bonde säljer knark.

Inte betalar man skatten heller, vargarna äter ju bara det ruttna köttet.

Men även ruttet kött smakar bättre än förlusten av lusten att leva.

Då kanske man skulle bli vegan ändå, och flytta ihop med häxan i klippan, hon är ju i alla fall rolig och dan.




Fri vers (Fri form) av Justforthis
Läst 220 gånger
Publicerad 2014-11-25 22:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Justforthis
Justforthis