Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dagen jag skriver en dikt som är både lång, bra, och rimmar kommer vi nog aldrig se, haha!


Månljusduva

The monlight white dove,
It's shape forever flowing,
Just like the waters
Upon which it's reflection soars.




Fri vers (Fri form) av Justforthis
Läst 214 gånger
Publicerad 2014-11-25 22:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Justforthis
Justforthis