Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Detta skrev jag efter att ha sett Diktatorn för andra gången.


Diktatorn

En tänd granat i byxan och bältet sitter hårt åt
Paniken flödar ut och rinner ner för benen
Det är varmt och jag ska svimma innan jag dör
Livrädd försöker jag febrilt att tänka en värdig tanke
Men ingenting tillfredsställer en som är dömd
Jag önskar att jag hade gjort mer med mitt liv
Jag önskar att jag inte hade blivit soldat...




Fri vers (Fri form) av Justforthis
Läst 189 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-12-24 21:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Justforthis
Justforthis