Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den vanliga leken


Jag vill få ut en del av dig
Tjäna lite lust
Pengar


Jag har dig som vän endast av egoistiska skäl
Om du är så jävla korkad
Att du någonsin trott jag hade en värme för dig

Då har du troligen rätt




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Carl Mikael Fäldt
Läst 184 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-12-24 23:00



Bookmark and Share


  agneta pichler
varför?
2013-12-25

  aol
så ruggigt kallt är livet för många,
2013-12-24
  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt