Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EN TON FRÅN HIMLEN

En ton

från himlen

buren

smekte

ömt

mitt sinne

fritt

från sorgsen

saknad




Fri vers (Fri form) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 443 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-12-25 18:31



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket fint!
2013-12-28

  Petter Wingren
Tycker om rytmen och lättheten
2013-12-27

  Tess74
Fint!
2013-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP