Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Från barn till barn

I frånvaro av barnslig magi

vaknar nyursprungen känsla

av liv


Där kan barnet leka

inför tårfyllda ögon

och hjärta av beundran




Fri vers av livsdans
Läst 357 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-12-25 23:31



Bookmark and Share


  Ergo Summa
I första anblick är det här bara vackert.
I andra fylls jag av vemod.
Slutligen ser jag en acceptans av verkligheten.

2014-01-04

  Lasseman VIP
Så välskriven att den känns av i mitt hjärta..
2013-12-27
  > Nästa text
< Föregående

livsdans
livsdans