Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnen från skogen

 

Jag minns en skog

minns en liten bäck

som rundade en sten 

på sin väg in genom gräset.

 

Jag minns en liten glänta

där i skogen

där jag för en kort stund

fick se en skogsfru.

 

Hon log mot mig

och öppnade sin famn för mig.

Där i skogsgläntan

fick jag älska 

med en ljuvlig kvinna.

 

När jag öppnade mina ögon

efter avslutad akt

fann jag att jag var ensam.

Var allt bara en dröm

ensamheten slog emot mig.

 

Jag satt mig ner och vilade

mot en trädstam

och kände doften av kåda.

 

Var det minnet

av en kärleksakt

där i skogen

med en skogsfru!




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-12-26 07:59



Bookmark and Share


  Maria Sundelin VIP
Trolsk och vemodsvacker
2013-12-27

  Maj-Lis VIP
Det finns vackra drömmar
2013-12-27

  walborg
En skön dröm ur en levande själ
2013-12-27

  Chawa VIP
Underbar dröm!
2013-12-27

  Bo Himmelsbåge
En härlig upplevelse i skogens trolska vrår! Där kan allt hända; särskilt om man är poet!
2013-12-27

    ej medlem längre
Även om det var en dröm, är sånt underbart.
2013-12-26

    ej medlem längre
Det var ju också ett äventyr att vara med om.
2013-12-26
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP