Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Letar

Ännu ett år i bältet

Luften du andas

som tjock mjölk

Ögon som rinner

tåras i vinden

Inget av det du tror

blir sant

Men du vill så gärna

leta och finna det du söker

Klumpen i magen

blir den värre?

Du är i ditt eget våld

och kommer inte loss

Men käre vän

bli inte rädd

Imorgon är en annan dag

Du är älskad av dig själv

är det så illa?

 

 




Fri vers (Fri form) av Linil VIP
Läst 147 gånger
Publicerad 2013-12-26 17:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linil
Linil VIP