Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


Vardag

 

så är den här

äntligen

en vanlig vardag

mellan alla röda dagar

 

så skönt

att få en vanlig dag

utan måsten

och stress

 

inte för att jag stressar

jag tar varje dag

som den kommer

 

alla köer i affären

långa och fulla vagnar

som det var före jul

att stå i en sådan

bara för en liter mjölk

kändes stressande

 

idag blåser det

regnet som varit

har slutat falla

så idag

blir det en

lång och skön promenad

för min del

 

 

anits 27 december 2013

 

 

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-12-27 09:42



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Håller med Dig till fullo.
2014-01-10

  Eva Helene VIP
Ja, vardagen är bäst, nu för tiden!
2014-01-02

    ej medlem längre
Jag håller med!
2013-12-28

  Anya VIP
Jag håller med, skönt med vardagen, den är bäst.
2013-12-28

  Lars Hedlin
JA skönt nu snart nyår!
2013-12-28

  ResenärGenomLivet VIP
Fina rader...och en långpromenad låter skönt...
2013-12-28

  poetryGirl
ja, det är skönt, julen kändes mindre i år
2013-12-28

  Larz Gustafsson VIP
Den värsta mellandagskommersen är väl över nu.
Folk brukar strömma i flockar till mellandagsrean.

2013-12-27
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP