Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alingsås t-o-r




Sjöar i dimma
Kring tåget strimmor
av strömmar och berg

Ljusslingor gungar
i ruskvädret
kalleankatomt

Efter julbönen
kyrkans regndränkta plan
magisk

I huvudet
Helga Natt kring tåget
ingen stjärna




Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 298 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-12-27 12:24



Bookmark and Share


  Annika Persson
Och bakom gardinerna
tittade du till förtret
2014-01-06

  Gunnel Eriksson VIP
Fina alliterationer i första haikun.
Bra beskrivning - den känns.
Uppskattar formuleringen "kalleankatomt".
2013-12-29

  lodjuret/seglare VIP
Det är så skönt med texter som inte förklarar "för mycket". För, det har jag hört, folk ju kan tänka själva. Att innehållet passar månaden december känns också bra. Texten förtjänar sina trenne hyacinter.
2013-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP