Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den enda och goda viljan

 

 

Tänk vad många människor

som lever i marginalen.

Lever på marginalen

kämpande varje dag.

 

Alla blir inte rika

och berömda,

eller ens i närheten.

 

Men alla som kommer till jorden

för att leva här.

De som lever i marginalen

och på marginalen.

 

Men de som inte behöver

bry sig om marginalerna 

kan göra förändring.

 

Marginaler kan brytas

allt kan rättas till

om bara viljan finns......

.....................................

 

 

 

 

 

 




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 115 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-12-28 02:13



Bookmark and Share


  walborg
Vi som äger något av olika slag här i livet har ett ansvar gentemot dem som inget har - en biblisk tanke
2013-12-28

    ej medlem längre
Vi kan bli hörda, visst!
2013-12-28
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP