Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara följ med!

Full fart klackarna i taket

Hör se och säg inget

Bara följ med i svängen




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 228 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-12-28 13:26



Bookmark and Share


  Carina Bendix
Tänkvärd text och bild..
2013-12-29

  Ingrid Trolle
Våra stressade liv!
Texten mitt i prick!
Till den roliga bilden
en svårblandad skräck
med ett skratt!
Mycket väl skaldat
2013-12-29

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Rolig bild med en tänkvärd text! Gillar1
2013-12-29

  Angel of love
Flyta med vågen...
2013-12-28

  Lindha W Gustavsson
Ligger många tankar bakom dina ord!
2013-12-28

    ej medlem längre
Wow! bra Lars
2013-12-28

    Elisabeth Nilsson VIP
Ja, tänk om man kunde det! Rolig bild.
2013-12-28

  Tess74
Hahaha skön bild grym text
2013-12-28

  louisegirl
Härlig ;)

2013-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin