Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saga från Norrland


Långt borta i fjärran
glittrar hjortronen i morgonsolen.
Vindens dotter speglar sig i sjön.
Hennes fader lämnar ytan blank.
Hon märker inte det outsägliga i stunden.
Ofta är det så:
undren går oförmärkt förbi
likt ögonblick av stiltje.




Fri vers av Nitram P
Läst 286 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-12-28 15:38



Bookmark and Share


  walborg
Så sant detta
2013-12-28

  Jaseph
Ord om undret som ingen märker.
Sådan är världen. Kanske vi
skulle leva mera öppet.
Undren väntar!
2013-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Nitram P
Nitram P