Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiggaren

Tiggarens öppna hand
är i själva verket framsträckt
till vår räddning.




Fri vers av Nitram P
Läst 158 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-12-14 21:24



Bookmark and Share


  Jaseph
Kort och koncist formulerar dikten en paradoxal sanning. Jesus, evangelierna och alla religiösa traditioner bekräftar att
den som ger, skall få och i mötet med den blottställde öppnas himmelen port.
2020-12-23
  > Nästa text
< Föregående

Nitram P
Nitram P