Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vägval

När allt går på räls
är det de skavande stenarna
som får dig att ändra riktning
ett steg från avgrunden.
Att treva är att veta att man inte vet.
Att lyssna är att invänta det oväntade.
Andas väderstrecken.
Se dig om i undran.




Fri vers av Nitram P
Läst 140 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-06-05 13:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nitram P
Nitram P