Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tyd mig rätt


En port, en entré

En port, en entré var en av orsakerna till att jag kunde se och att det blev som det blev. Du klev in, du klev ut, du klev in igen men sen såg jag inte när du klev ut igen.

Där emellan hände det som ännu mer tände det. Vände ut och in på mig själv som att dra ur ett foder från en rock. La lock på en del. Satt nog där stel på utsidan men insidan var som ett gel.

Jag i nord och du i syd. Tyd mig rätt fast det är nog inte lätt! Det finns förstås ett sätt att förstå utan att spå och det är förstås att fråga.




Fri vers av wildah
Läst 287 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2013-12-28 17:34



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Allt har kanske en mening både på gott och ont! kram
2013-12-30
  > Nästa text
< Föregående

wildah
wildah