Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kokain del 2

han säger att mina näshålor
har en bitter smak av ångest
svett
sönderfrätt kött
trasiga nervtrådar

att jag aldrig kan återvända hem


och inte ens när vi knullar
mår vi bra




Fri vers av trevor
Läst 544 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-03-15 18:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

trevor
trevor