Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
love\'s secret domain


1758

jag sitter och trycker in
1758
nålar i huden

sen hjälps vi åt att trycka ut vätskan
och dricker den ur varsin kopp.


ingen sväljer något
vi bara tittar på varandra med svullna ögon.




Fri vers av trevor
Läst 516 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-11-27 21:39



Bookmark and Share


    mr.b0b
har du satt in 1758 nålar i kroppen?
det som moste ha varit jobbigt är ju att räkna dom!

annars var den kusligt bra!!
2007-06-12
  > Nästa text
< Föregående

trevor
trevor