Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ilande





jag är en ilande tanke
sjönk in i havet
sjönk in i sanden
omfamnades
infattades
av fjärilsvingar
musslan
lyssnade
in i havets allrörelser
själens danser
jag är en ilande tanke
fastnade i klädnaden
föll ur in i jorden
jag är ett
frö
jag ler i solen
släpper vita dun
godfrö
busfrö
såfrö
ärfrö
i floden med uppbundna kjolar
stiger tvätterskor
bykfaten ångar
stenar ler
glitterfärder
jag fastande i fållen
lossnade
steg upp till ytan
så gör det sjunkna det drunknade
jag var en ilande tanke
sjönk sakta in
jag är en skattkista
mitt namn är
hjärta




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 211 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-12-29 22:46



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Underbar är det minsta man kan säga- en lekfull och underfundig sannsaga att bli glad och varm av! :)
2014-01-02

  Lars Hedlin
Mycket bra!
2013-12-30

    ej medlem längre
Underbar!
2013-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser