Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara ett löfte till Nyår!

Mitt nyårs löfte

Blir att inte lova något alls

För allt är förändligt!




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 884 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-12-30 14:49



Bookmark and Share


    sajo
Gillar din text. Verkligen sant. Texten föder tankar hos mig.
2014-01-01

  ResenärGenomLivet VIP
Stämmer bra det...
2013-12-31

  Carina Bendix
Klok tanke. ;)
2013-12-31

  anits VIP
Så fint tänkt.
2013-12-30

  Ingrid Trolle
Bra. Inga nyårs-
löften. De är bara
till för att brytas.
2013-12-30

  louisegirl

Så sant!
Bra löfte att inte lova nåt ;)
2013-12-30

    Mia Sedvall
Fint tänkt:)
2013-12-30

    Elisabeth Nilsson VIP
Så sant! Bättre att ingenting lova.
2013-12-30

  Angel of love
Vi lever med så mycket måsten ändå...
2013-12-30

    Dan Myrbeck
Bra vinkling!
2013-12-30

  Rozsi.kovacs

mycket sant varför lova man kan
ha vissioner och jobba för dom
men lova saker som kanske inte
går i lås kan göra att man blir ned-
stämd o känner sig misslyckad..
Bra rader där
2013-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin