Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Våran fina tax fick en kull med valpar och den sista kom ut lelös vi fick inte liv i den tyvärr!


Traska vidare lilla vän!

 

Traska vidare lilla vän

Du kom ut utan att få känna detta liv

 

Kämpade första tiden i mammas mage

Kanske var du inte ämnad för denna värld

 

Dina syskon fått din energi en del av din själ

I dem lever du starkt, du var och är en vacker liten Tik

 




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 517 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-12-30 14:52



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ååh, fin men även sorglig text
2014-01-03

  Maiah VIP
Lilla tax...ledsamt...det där griper alltid tag och vrider om hjärtat
2014-01-01

  ResenärGenomLivet VIP
Sorgligt, men så är livet...
2013-12-31

  Gisela Nordell
sorgligt
men fick kärlek och värdighet ändå
tillbaka till den plats
livet kommer ifrån
2013-12-31

  Carina Bendix
Åh, vad vackert skrivet. Vilket gott hjärta du har som skriver en dikt till din lilla valp.
2013-12-31

  Mona J.
Sorgligt att aldrig få börja livet utanför mammas mage men fint att den lilla fick en dikt <3
2013-12-30

  anits VIP
Så sorgligt.
2013-12-30

  Ingrid Trolle
Så sorgligt!
Min tik i hundhimlen
tröstar henne säkert.
2013-12-30

  bumerang
Oj, så sorgligt.

2013-12-30

  louisegirl

Så ledsamt!
Men hon är en hund ängel nu!
kram
2013-12-30

  Fem hjärtan VIP
så sorgligt...
2013-12-30

  Angel of love
Usch sorgsen!
2013-12-30

  Rozsi.kovacs

vilken sorglig dikt om den lille vovven
som nu får vara i sin hund himmel
vemodet andas
2013-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin