Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nissen klar för i år!

Nissen klar för i år

Sopat och städat i alla vrår

 

Snart han det nya året firar

Med pompa och med ståt

 

Höjer sedan glaset men inte med skumpa

Dricker hellre bira och mustig bärs

 

SKÅL OCH GOTT NYTT ÅR!

 




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 241 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-12-30 14:53



Bookmark and Share


  Anya VIP
Humor i denna! rolig bild! Gott Nytt År!
2013-12-31

  Carina Bendix
Gott Nytt År! :)
2013-12-31

    ej medlem längre
Ordning och reda på denne Nissen;) Skål och Gott Nytt År Lars:)
2013-12-31

  Mona J.
Gott nytt år Lars! Ser fram emot dina texter nästa år :)
2013-12-30

  Lena Själsöga Keijser
Gott Nytt År Till Dig
2013-12-30

  anits VIP
Tack! Gott Nytt År till dig!
2013-12-30

  Ingrid Trolle
Skål och
Gott nytt År!
2013-12-30

  bumerang
Bästa tänkbara Nyårsönskningar till allas vår ljusspridare. Kram!
2013-12-30

  louisegirl
Gott nytt år lilla söta Nissen ;)

Gott Nytt År Lars!
2013-12-30

  Fem hjärtan VIP
Tack önskar dig också ett Gott nytt år!
2013-12-30

  Ewa-Britt Nilson VIP
Det är bara att
tacka och hoppas
att nästa år nya
klappar i säcken
stoppas och att
Du roar oss under
tiden med Din penna
så vi lite kul stämning
får känna...
2013-12-30

    Dan Myrbeck
Ett Gott Nytt SkrivarÅr
hoppas ja vi alla får!
2013-12-30

  mysing
Gott Nytt År min vän!!
kram
2013-12-30

  Angel of love
GOTT NYTT ÅR, kramar!
2013-12-30

    ej medlem längre
Gott Nytt År du fina ljus spridare.
2013-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin