Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

(Scen)ario

 

 

Om livet sägs att vara

en föreställning, 

ett stycke trolleri -

så kan man

genom att bemästra illusionen,

också göra -

vad man av detta nummer

önskar -

vill - att det ska bli...




Fri vers av Densen VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-12-31 03:34



Bookmark and Share


  Helena C.W.
Trolla livet dit du vill, klokt och fint skrivet. Applåd!
2014-02-18

    Dan Myrbeck
Bra skrivet inför nya året!
Läs gärna min "2014"!
2014-01-31

  Xibir
Instämmer här =)
2014-01-18

  Rozsi.kovacs

riktigt bra o sant
2014-01-03

  Mona Nordkvist VIP
Har funderat en hel del på detta. Så bra beskrivet! Gott nytt år :)
2014-01-01

  Tess74
Så klokt och äkta
2013-12-31

  Angel of love
En helt fantastisk text.
Önskar dig ett gott nytt år nu.;)
2013-12-31

  Densen VIP
Tack bästa! Några rader jag kom på, efter att ha sett filmen "Now you see me";) Illusionism i dess esse...skulle jag våga påstå;) Kan även associeras till livet! Gott nytt år nu!
2013-12-31

  Tiinis
Nickar och instämmer, din text skulle passa fint på tryckta kort!
2013-12-31

  queenia
Gott nytt år! :) Bra skrivet!
2013-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Densen
Densen VIP