Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du bor




du bor i mitt hjärta



i månsilverdalen
såg vi dem

tända
tvenne lågor



träden
månsilverträdens vita stammar
träden med de gyllene
silverne bladen
susade
ädelstensljus


fröjdas med eder
fröjda eder




en hand sträcktes in

vad skedde
med
din

låga



våra lågor
den ena röd
den andra blå

skapade till varandra
till djup violett andning



du bor i mitt hjärta
mina steg haltar



jag väntar dig älskade


till det tima
i vilket du öppnar den fysiska
illusionsdörren



du bor
i mitt hjärta

det har jag alltid vetat



så spirar vetet
i gryningsåkern




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 167 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-12-31 14:20



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket fint
2014-01-01

    maija tuori

Otroligt vackert...
2013-12-31

    ej medlem längre
Orden berör, budskapet når djupt in..
Innerligt t a c k..
2013-12-31

  wildah
Väldigt vacker!
2013-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser