Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Copyright: Christer Foghagen, 2014


Att se sin älskades själ





i ett fårat ansikte

tände du ett ljus

du ville dölja en grön linje

en disharmoni

en skugga över älskad själ

en ålderdom senare förstod

alla de som tittat bort

att ljus som lyser upp en älskad

döljer ålderdomen

i det ljuset finns ingen fårad hud

där ryms bara människan











Fri vers av Christer Foghagen VIP
Läst 867 gånger och applåderad av 41 personer
Utvald text
Publicerad 2014-01-01 01:34



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En sådan värme som utspelar sig mellan dessa rader. och du kunde göra den synlig med hjälp av pennan. Väl skriftat!
2015-03-03

  Fredrik Gaefke
Poesi på hög nivå!
2014-11-15

    ej medlem längre
Så vackert du skriver,
2014-05-18

  angela Täubert fd Jansson VIP
Ofta försöker vi dölja det som inte går att dölja.....vår egen människa vår egen utveckling vårt eget åldrande!
2014-05-17

  Änglaögon
Denna var fin, sparar.
2014-02-01

  bittemi VIP
Så fantastiskt fint!
2014-01-30

  Åse Tropp VIP
Naket vackert klär du av våra fördomar!
2014-01-22

  Fem hjärtan VIP
Oj, vilken fin text! Bokmärker!
2014-01-22

  Karin Rosberg
helt underbar!! grattis till din bok!! //
2014-01-22

  walle dickson
Grattis till din nya bok!
Spännande
vi hörs och ses
hälsar
walle
2014-01-11

  Maria Zena Viklund
Vackert!
2014-01-07

  Palett
Mycket fin text ! Den bokmärker jag.
2014-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Christer Foghagen
Christer Foghagen VIP