Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och sen..

 

tickar tiden tyst

vidare underbart liv

är du, mitt hjärta




Bunden vers (Haiku) av in effigie VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-01-01 08:34



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fint skrivet och vacker sång och musik!
2014-01-01
  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP