Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


LJUSEN

 

så äntligen

höll blåsten sig borta

jag kunde

tända ljusen

på kyrkogården

 

det är något

jag tycker det är så fint

att sen få stanna upp

tänka efter

se in i ljusen

vila i mig själv

 

det är så vackert där

jag går alltid ner

så jag kommer nära sjön

och stranden

se bort mot dom blånande bergen

njuter av stillheten

och tystnaden

 

änglarna som jag saknat

har kommit tillbaka

finns där igen på sina stenar

det är så vackert

jag älskar platsen

där invid sjön

med dom blånande bergen

långt där borta i fjärran

 

 

anits 1 januari 2014




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 404 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2014-01-01 23:06



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Så fint förmedlat.
2014-01-10

  Minkki VIP
vad fint du förmedlar sinnesro och ljus
2014-01-06

  axveronika
Vacker och stämningsfull
2014-01-06

  Änglaögon
Stillsamt vackert.
2014-01-06

  Maria T
Skönt att få njuta av tystnaden och stillheten
2014-01-05

  ResenärGenomLivet VIP
Njuter av den sköna stillheten i dina ord...mycket vackert...
2014-01-04

  Eva Helene VIP
Så vackert och meditativt!
2014-01-03

  ULJO
Stilla ro känner jag av dina ord
2014-01-03

  Anya VIP
Stillsamhet mellan raderna!
2014-01-03

  aol
så fint lyriskt skrivet, blir ett klart bokmärke,
2014-01-02

  Lars Hedlin
Mycket fint skriftat!
2014-01-02

    Birgersdotter VIP
Fint
2014-01-02

    sajo
Vilken underbart meditativ text du skrivit och bilden. Det blir ett bokmärke då jag också brukar besöka denna underbara plats.
2014-01-02

  poetryGirl
Livskvalité
2014-01-02

  Ronny Berk
så fint tänkt och skrivet, vackert foto ...
2014-01-02

    ej medlem längre
Ja, man reder sig å vilar ibland i naturens skapelse...
2014-01-02

    Ken Cassel
Vackert Stina :))
2014-01-02

  M M Mannheim VIP
Ja, där på kyrkogården med ljusen tända då man får chans att minnas alla de som gjort det möjligt att du och jag finns till.
2014-01-02

    ej medlem längre
Vacker skrivet om en stilla stund på kyrkogården. Nu återvänder ljuset sakta men säkert ute, det ska bli så skönt
2014-01-01

    maija tuori

Tack !Du sprider värme och harmoni i Dina rader
2014-01-01
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP