Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DRIPP DROPP

 

 

dripp dropp
det kan man höra
men det har inget
med våren att göra

Det är Kung Bore
som har fått snuva
för han springer omkring
med sin snöfria luva

 

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 321 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2014-01-02 19:33



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Bra skriven om konstig vinter
2014-01-09

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, det gör han verkligen...:-))
2014-01-04

  ULJO
Lika bra Kung Bore kommer nu
2014-01-03

    Dan Myrbeck
Festlig!
2014-01-03

  Lars Hedlin
Bra förmedlat ;)
2014-01-03

  Rozsi.kovacs

Ha vad underfundigt bra där
2014-01-03

  Densen VIP
HA! Vädret av i dag, med en klackspark taget;)
2014-01-03

  Ronny Berk
kommer tid kommer snö - först då får vi tö
2014-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP