Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svensexan

På Svensexan söp dom ner mig
klädde ut mig
och släppte av mig i Rinkeby

Jag trodde ja var en stjärngosse i Skövde
så fel jag tog. .








Övriga genrer (Satir) av Kaptenlöjtnant
Läst 538 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2014-01-02 19:40



Bookmark and Share


  Schizooliza
Oj fan!
2014-01-07

  Carina Bendix
Hahahahaha..du är grym! ;)
2014-01-06

    Solai
fniss, galghumor är den bästa humorn ;-)
2014-01-05

    skamfilad
Hah! Åh.
2014-01-03

  Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
Vilket hemskt påhitt.
Män kan vara grymma.
Är det sant?
2014-01-02

  Tess74
Haha du får mig alltid att le
2014-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Kaptenlöjtnant
Kaptenlöjtnant