Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


egen sonat


Pojkrumsfilosofen

Mitt liv är som ett ägg
gulan är jaget
vitan detet
och skalet
självföraktet




Fri vers av Kaptenlöjtnant
Läst 154 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-04-18 00:02



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
jag tycker mera tragiskt
2024-03-27

    Audit
Ah! Äntligen något sin fick mig att le.
2022-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Kaptenlöjtnant
Kaptenlöjtnant