Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tolkar sjuttonde balladen


Guld & patroner

Guld grönt fint skönt
nya initiativ

Råd och rön bamselön
sol och prima liv

Frid och fröjd jättenöjd
bil och nybyggt hus

Vitamin endorfin
hopp och glädjerus

Aj aj lite skraj
börsen rör sig ned

slut på resurs, ny konkurs
hotfulla besked

nya lån ,sprit i bersån
natt och depression

mediadrev, darrigt brev
hagelböss patron




Bunden vers (Rim) av Kaptenlöjtnant
Läst 140 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-04-17 19:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kaptenlöjtnant
Kaptenlöjtnant