Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


tolkar lite bach i bakgruden


Bastarden

Bastard Kent
ett rakblad i advent
en garde motherfuckers
som om inget hade hänt




Bunden vers av Kaptenlöjtnant
Läst 166 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-04-15 17:45



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En Clerihew! Det var inte igår. Kul!
2022-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Kaptenlöjtnant
Kaptenlöjtnant