Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


tolkar lite chopin


Chopin

Nocturne nummer två
föder associationer

Som fred mellan krig
spelar tystnad mot toner

Melankolin är som all empati
nerkokt till tonen som ständigt förbli

Ljuvlig, skör och konservativ
levande stycken för kommande liv





Fri vers av Kaptenlöjtnant
Läst 168 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-04-16 00:06



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Charmant, skimrande, själfull, chill, chokladig, skicklig, schatteringsskiftande, chosefri, skön, självbehärskad, chevaleresk..!!
2022-04-16

    ej medlem längre
"Som fred mellan krig
spelar tystnad mot toner"
Vacker strof i vacker dikt.
2022-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Kaptenlöjtnant
Kaptenlöjtnant