Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har inte samma hunger

Jag har inte samma hunger
den hunger jag hade en gång
Då solens förstfödda strålar
Skänkte mig dikt och sång

Nej jag har inte samma hunger
men äntligen kan jag förstå
Att solen går upp, blommor får färg
och göken ropar ändå




Bunden vers (Rim) av Kaptenlöjtnant
Läst 76 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-04-13 13:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kaptenlöjtnant
Kaptenlöjtnant