Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan

Jul, juleljus
ett annat skimmer
trevnad

Bryter mot mörkret
livar upp själen

Får oss att längta
efter ljuset




Fri vers av AA VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-01-02 20:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AA VIP