Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lusen och Loppan!

Lusen satte sig på loppan

Följde med till andra sidan kroppen

 

Hittade genast en ny ven

-Sa  att nu är det fest på naken hud!

 

NU är det bäst att man sätter sig fast

Så att man får den smakrikaste platsen, Skål!




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 254 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-01-03 14:36



Bookmark and Share


  Mona J.
haha vilken rolig, en liten dikt att bli glad av!
2014-01-06

  AstridElisabet
En liten rolig en! :)
2014-01-04

  Carina Bendix
Rolig..
2014-01-03

    ej medlem längre
:)
2014-01-03

  Ingrid Trolle
Festligt och mycket roligt!
2014-01-03

  Fem hjärtan VIP
Haha..humor har du..:)
2014-01-03

  anits VIP
Härligt skaldat.
2014-01-03

  Angel of love
Haha underbar.
2014-01-03

  louisegirl
Härlig! ;)
2014-01-03

  Annatula
Ja-a, det är bäst att hålla sig i skinnet sa lusen till loppan. Festligt skrivet!
2014-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin