Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En Droppe i havet!

Bakom tanken vad finns väl där?

 

Innan skapandet så föds iden

Men vad kommer innan?

 

Vi är tänkande och skapandes

Därför är vi levande

 

Vad är vi då? Vilka är vi?

Ett hologram?

3 Dimensionella eller 2 Dimensionella?

 

Kanske är vi rent av multidimensionella?

Vi har bara inte upptäckt det än

 

Tänk så mycket mer vi har att förnimma

Resan har bara precis börjat

 

En Droppe i havet

Ett gruskorn på en sandstrand

 

En kvark i en cell

Ett litet litet frö i vårt oändliga universum




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 423 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2014-01-03 14:38



Bookmark and Share


  WyS VIP

Stora frågor som längtar efter svar.
Intressanta tankar...
2014-01-29

  Helena C.W.
Väldigt vackert och tänkvärt!
2014-01-11

  agneta pichler
du är en fulländad
inte bara poet men oxå
underbar filosof

god natt på dig nu :)
2014-01-09

  Karina"Kia"
Livet/skapandet till liv är oänderligt svårt och förrunderligt svårt att ta på.
Tänkande svårtänkta tankar vi försöker tänka oss in i,svårmästerligt och vidastort!
Tål att funderas ett tag på!Suga på den!

Djupt bra skrivarfundering du givit oss alla!
Tack!
2014-01-09

  AstridElisabet
Spännande funderingar som tål att tänkas på.Bra! :)
2014-01-04

  Carina Bendix
Vackert.
2014-01-03

    ej medlem längre
Intressant tänkvärt..bra!
2014-01-03

  Ingrid Trolle
Mindre än en bakterie.
Tanken svindlar.
Du har skaldat så väl.
2014-01-03

  anits VIP
Vackra och intressanta tankar.
2014-01-03

  Fem hjärtan VIP
Spännande och fantasieggande text..
2014-01-03

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Intressant tänkvärd text!
2014-01-03

  Eliza-69
Spännande o tänkvärt
2014-01-03

  Angel of love
Vacker tänkvärd text.
2014-01-03

  louisegirl
Tänkvärt!
Spännande tanke!
2014-01-03

  Annatula
Mm, sådana tankar är spännande tankar. Kommer osökt att tänka på vetenskapens uppfinningar som metafysikens, mystikens och filosofins tänkare har vetat i kanske tusentals år. Finns någonting om vi inte har hunnit uppfinna någon tillräckligt finstämd instrument som man kan mäta denna något med?
Fantastiskt.
2014-01-03

    Dan Myrbeck
Tänkvärt
filosofiskt!
2014-01-03

    Elisabeth Nilsson VIP
Många frågor som man ställer sig. Tänkvärt!
2014-01-03

  Susanne Ljung Adriansson VIP
Många frågor, eviga frågor... Spännande tankar... kommer att tänka på Platons idévärld... kanske är vi förkroppsligade idéer...?
2014-01-03

    ej medlem längre
Tankvärd text, så lite vi vet när man tänker efter. Spännande också, man får se vart det bär av..
Bra skrivet Lars
2014-01-03

  träsnidaren
Spännande text
2014-01-03

  axveronika
..eller tänk om vi inte är alls?
Fin om gåtans oändlighet och vår färd mot visdom som pågår
2014-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin