Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett sista farväl

Hur stillnade så inte vinden
och vek blygt bort från kinden

Hur slocknade så inte livet
när sista ordet var skrivet

Hur fastnade inte det sista bläcket
i dödens säng där på täcket

Hur ljuv var inte sången
den där sista gången

då sista andetaget togs
hans tanke stilla slogs

det här är det sista jag skrev
men ni, ni andra fortsätt lev

och tänk inte på mig
adjö, eller kanske snarare HEJ!




Bunden vers (Rim) av Mr Mutter
Läst 260 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-01-03 19:23



Bookmark and Share


  Solitaire VIP
Att skriva ända in i nästa dimension, det är väl det optimala!
En skön död, i sanning!
2014-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Mr Mutter
Mr Mutter