Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


Bara få finnas till

 

att bara få finnas till

gå mina egna vägar

lyssna till min inre röst

få känna mig värd något

för den jag är

 

inte känna mig

utnyttjad

att bara duga

när ingen annan finns

 

så har det känts

allt för länge

känslan jag känt

den är sann

 

jag är hellre ensam

med mig själv

än känna mig ensam

bland många andra

 

lusten att skriva

höll på att försvinna

jag lät den inte göra det

 

skriva är en del

av mitt liv

det ger jag inte upp

så lätt

jag vet att det finns

någon som anser sig

ha lärt mig skriva

 

så är det inte

jag har alltid skrivet

trots min ordblindhet

jag älskar orden

och vad dom ger mig

 

jag vill bara få finnas till

gå mina egna vägar

vara den jag är

leva mitt liv så bra jag kan

 

 

anits 3 januari 2013




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 287 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-01-03 19:34



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Bra fångat.
2014-01-10

  Maria T
Skönt att få ha det så
2014-01-05

  Lars Hedlin
Gillar den här texten!
2014-01-04

  ResenärGenomLivet VIP
Bra att du inte lät lusten försvinna...härliga tulpaner...
2014-01-04

    ej medlem längre
Ja, det är roligt att skriva å meningsfullt. Lyssna till Guds röst å följa Anden...
2014-01-04

    ej medlem längre
Bra skrivet, och underbart foto på tulpaner!
2014-01-03

  ULJO
Vilken slående text och vilken fin bild
2014-01-03

  louisegirl
Mycket fint skrivit!
Bra förmedlat!
Känns igen/ kram
2014-01-03

    maija tuori

Bra skrivet ,håller med mig !
2014-01-03

  Ronny Berk
så väl tänkt och skrivet, ja !
2014-01-03

  Larz Gustafsson VIP
jag är hellre ensam

med mig själv

än känna mig ensam

bland många andra

Superba rader. Håller med till 1000%.
2014-01-03

  axveronika
Vilket kraftpoem!
2014-01-03
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP